Χαλινός

01Ορισμός
Η δερματική πτυχή που ενώνει την βάλανο (κεφαλή του πέους) με την ακροποσθία (δέρμα που καλύπτει τη βάλανο), ονομάζεται χαλινός.

Προβλήματα της νόσου
Μικρές ανατομικές παραλλαγές του χαλινού μπορεί να προκαλέσουν 02κατά τη διάρκεια στύσης ή σεξουαλικής επαφής, τραυματισμό, καθώς και μερική ή ολική ρήξη (σκίσιμο) του χαλινού. Αποτέλεσμα των προαναφερθέντων μπορεί να είναι η μόλυνση, η μικρού ή μεγάλου βαθμού αιμορραγία και ο πόνος. Μεγαλύτερες ανατομικές δυσμορφίες με κυριότερη τον βραχύ (κοντό) χαλινό, είναι πιο εύκολο να προκαλέσουν εντονότερα προβλήματα όπως ο πόνος κατά την στύση και την επαφή, η κάμψη (γωνίωση) της βαλάνου σε σχέση με το σώμα του πέους, η μεγάλου βαθμού αιμορραγία σε περίπτωση ρήξης, η ατελής σκλήρυνση του πέους κατά τη στύση, ενώ μπορεί να οδηγήσει και σε φιμωση.

Θεραπεία
Η εξάχνωση (αφαίρεση με εξαέρωση) του χαλινού με χρήση LASER αποτελεί την πλέον σύγχρονη μέθοδο αντιμετώπισης με κύρια πλεονεκτήματα το μικρό επεμβατικό χρόνο, αποφυγή χρήσης ραμμάτων, την μείωση της απώλειας αίματος και του χρόνου επούλωσης με άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, εξάλειψη του μετεγχειρητικού πόνου, ανεπηρέαστη λειτουργία ούρησης και άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες.

Καλέστε μας στο 210 7700200 ή στο 697 2222200 για όποια απορία σας ή πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

Για να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά μαζί μας μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα εδώ

Hot Topic

  • Αιμορροΐδες
    Αιμορροΐδες Ορισμός Οι αιμορροΐδες υπάρχουν σε όλους τους ανθρώπους από τη γέννηση τους και είναι το σύνολο των αγγείων (ή αλλιώς:…

Testimonials