Φίμωση

Ορισμός
01Η αδυναμία αποκάλυψης της βαλάνου (κεφαλή του πέους) με έλξη της ακροποσθίας (δέρμα που καλύπτει τη βάλανο) προς τη βάση του πέους, ονομάζεται φίμωση.

Προβλήματα της νόσου
02Η φίμωση λόγω της φύσης της μπορεί να οδηγήσει σε βαλανοποσθίτιδα (φλεγμονή της κεφαλής του πέους και του δέρματος που την περιβάλει), συμφύσεις, σκλήρυνση της ακροποσθίας (σκληροατροφικός λειχήνας), λοίμωξη της περιοχής τοπικά, ουρολοίμωξη, σεξουαλική δυσλειτουργία, νέκρωση του πέους κατά τη διάρκεια στύσης σε περίπτωση στραγγαλισμού της βαλάνου από την στενεμένη ακροποσθία, ενώ ενοχοποιείται και για καρκινογένεση (δημιουργία καρκίνου στην εν λόγω περιοχή).

Θεραπεία
Η πλαστική της ακροποσθίας με χρήση LASER αποτελεί την πλέον σύγχρονη μέθοδο αντιμετώπισης της φίμωσης με κύρια πλεονεκτήματα το μικρό επεμβατικό χρόνο, την μείωση της απώλειας αίματος και του χρόνου επούλωσης με άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, εξάλειψη του μετεγχειρητικού πόνου, ανεπηρέαστη λειτουργία ούρησης και άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επεμβάσεις κατά της φίμωσης προσδίδουν στον ασθενή ένα δίχτυ προστασίας κατά των περισσότερων σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, όπως έχει αναδειχθεί στην διεθνή ιατρική βιβλιογραφία.

Καλέστε μας στο 210 7700200 ή στο 697 2222200 για όποια απορία σας ή πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

Για να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά μαζί μας μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα εδώ

Hot Topic

  • Αιμορροΐδες
    Αιμορροΐδες Ορισμός Οι αιμορροΐδες υπάρχουν σε όλους τους ανθρώπους από τη γέννηση τους και είναι το σύνολο των αγγείων (ή αλλιώς:…

Testimonials