fbpx

Μαρτυρίες Ασθενών

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ από καρδιάς, είναι ότι λιγότερο μπορώ να πω στον Επιστήμονα Κο Δερβίσογλου Αθανάσιο, ως χειρούργό μου αλλά και ως άνθρωπο πάνω απ όλα , ο οποίος στάθηκε δίπλα μου σε κάθε απορία, φοβία και ανασφάλειά μου. Στις αρχές του χρόνου αντιμετώπισα << σοβαρό πρόβλημα >> με την προβολή ενός θρομβωμένου όζου στον πρωκτό 4ου βαθμού , με αρχικά συμπτώματα σήψης. Οι Άριστες γνώσεις , η Ικανότητα και Δύναμη του ως Ιατρός, η άριστη Ιατρική Περίθαλψη, με αντιβιώσεις και ενδοφλέβια υγρά με έκαναν άμμεσα καλά. Η επέμβαση έγινε με την τεχνική LASER , σύντομη, αναίμακτη και με χωρίς πόνο. ΗΡΕΜΗΣΑ !!! Επέστρεψα στην οικογένειά μου και την εργασία μου... Κύριε Δερβίσογλου εύχομαι ο θεός να σας έχει πάντα καλά , να συνεχίσετε να επιτελείται το έργο που έχετε αναλάβει και κάνετε με τόση αφοσίωση και αγάπη. Με εκτίμηση

Τ. Τ.


Γνώρισα τον κ. Δερβίσογλου στις αρχές Οκτωβρίου του 2015 στο ιατρείο του, όταν παίρνοντας πληροφορίες από το διαδίκτυο και τα συγγράμματά του, τον επισκέφθηκα για μια σχετικά εύκολη εγχείρηση βουβωνοκήλης. Στις 16 του ίδιου μήνα χειρουργήθηκα και κατάλαβα ότι είχα να κάνω με έναν γιατρό «ειδική περίπτωση». Ήταν κοντά μου καθημερινά αφήνοντάς μου το περιθώριο να τον ζαλίζω με τις οποιεσδήποτε ανασφάλειες μού δημιουργούνταν στο φόντο μιας σχετικά απλής επέμβασης.

Ενάμιση μήνα μετά, στις 3 Δεκεμβρίου, είχα την ατυχία να βρεθώ αντιμέτωπος με ένα συμφυτικό ειλεό, οι ρίζες του οποίου χρονολογούνταν 18 χρόνια πριν. Τότε ήταν που ο κ. Δερβίσογλου έγινε απλώς ο Θανάσης, ο φίλος μου, αυτός που με τις απίστευτες γνώσεις αλλά και την εμπειρία του με βοήθησε να ξεπεράσω μια πολύ δύσκολη περίπτωση. Αφού με χειρούργησε, στάθηκε καθημερινά δίπλα μου, εξηγώντας μου το κάθε τι που μου συνέβαινε, υπερασπίζοντας με όλες του τις δυνάμεις το ανοσοποιητικό μου σύστημα το οποίο με δύο επεμβάσεις σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, παράπαιε. Επί 3 μήνες απεδείκνυε, χωρίς κανένα κέρδος, ότι ο ρόλος του πραγματικού γιατρού δεν είναι τα φακελάκια, η υστεροφημία και η αλλαζονεία.

Θανάση από τα βάθη της καρδιάς μου σε ευχαριστώ και ευγνωμονώ τόσο εσένα, όσο και την ιατρική σου ομάδα.

Μ. Β.


Γιατρέ σε ευχαριστώ ! Για πάνω από 10 χρόνια η τουαλέτα είχε γίνει ο εφιάλτης μου… Με αυτά που άκουγα γύρω μου, δεν τολμούσα να σκεφτώ ότι πρέπει να χειρουργηθώ. Όλοι είχαν φρικτούς πόνους μετά το χειρουργείο. Πλέον όμως οι καθημερινότητα μου είχε γίνει αφόρητη. Πήρα την απόφαση γιατί ο Κ. Δερβίσογλου με “έπεισε”. Δεν κατάλαβα χειρουργείο! Μετά την επέμβαση, οι αιμορροΐδες εξαφανίστηκαν και μαζί με αυτές κι ο πόνος. 
 Γιατρέ σε ευχαριστώ ! Μπορώ και ζω χωρίς πόνο !
Μ.Ν.


Από παθολόγο σε γαστρεντερολόγο, από γαστρεντερολόγο σε χειρουργό και πάλι από την αρχή. Τα τελευταία 2 χρόνια όλοι προσπαθούσαν να λύσουν το γόρδιο δεσμό κι εγώ απογοητευμένος που κάθε φορά που έτρωγα ήξερα ότι θα χωνέψω μετά από 2 μέρες. Βάλε τα φουσκώματα και του πόνους όταν το παράκανα και είχα γίνει ο γκρινιάρης της οικογένειας… Δε πίστευα ότι από τα 35 μου θα έχω τέτοια προβλήματα. Μετά από διάφορες διαγνώσεις (χρόνια δυσκοιλιότητα, παλινδρόμηση, άτυπη γαστρίτιδα, ευαίσθητο έντερο κλπ), ο μόνος ΓΙΑΤΡΟΣ που μπορώ πλέον να εμπιστευτώ μου βρήκε αμέσως το πρόβλημα. ΟΜΦΑΛΟΚΗΛΗ, ανώδυνο χειρουργείο και πλέον ξαναζώ σαν άνθρωπος. Σοβαρός επιστήμονας που στέκεται δίπλα στον άρρωστο.
Ν.Π.


Αφόρητοι πόνοι από αιμορροΐδες και 3 επεμβάσεις, είχαν κάνει τη ζωή μου μαρτύριο. Επί ένα χρόνο προσπαθούσε μια συγγενής μου να με πείσει να επισκεφθώ τον κ. Δερβίσογλου. Είχε χειρουργηθεί για άλλο πρόβλημα και του είχε απόλυτη εμπιστοσύνη. Πήρα την απόφαση και πήγα. Μέσα σε λίγα λεπτά κατάλαβα ότι απέναντι μου βρίσκονταν ο άνθρωπος που θα μπορούσε να μου λύσει το πρόβλημα. Εξαιρετικά καταρτισμένος, μου εξήγησε τα πάντα και πήρα την απόφαση! Όπως μου τα είπε. Τελείως ανώδυνη επέμβαση. Η έκπληξη; Η τουαλέτα έγινε ξανά απόλαυση. Ο γιατρός σε πείθει με τον λόγο του αλλά κυρίως με το έργο του.
Σ.Α.


Εξαιρετικά τελειομανής, καταρτισμένος, γνώστης της σύγχρονης ιατρικής και κυρίως άνθρωπος. Ήταν συνέχεια δίπλα μου και για πολύ καιρό μετά το χειρουργείο. Τον εμπιστεύομαι τυφλά και τον αγαπώ σαν άνθρωπο.
Β.Μ.


Είχα πέτρες στη χολή αλλά φοβόμουν το χειρουργείο. Με γέμισε με εμπιστοσύνη και με έπεισε με την ανθρωπιά του και τις γνώσεις του. Μου τα εξήγησε όλα από πριν και έγιναν όπως μου τα περιέγραψε. Καθόλου πόνος και άμεση ανάρρωση. Καταπληκτικός άνθρωπος και σπουδαίος γιατρός.
Ε.Κ.


Καλέστε μας στο 210 7700200 ή στο 697 2222200 για όποια απορία σας ή πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

Για να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά μαζί μας μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα εδώ

Hot Topic

  • Αιμορροΐδες
    Αιμορροΐδες Αιμορροΐδες – Θεραπεία με laser Ο Δρ Αθανάσιος Δερβίσογλου χρησιμοποιεί το LASER σε ποικίλες χειρουργικές επεμβάσεις από το 1998. Πρωτοπόρος…

Testimonials