Μυρμηκίες

Ορισμός
01Οι μυρμηκίες (γνωστές ως μυρμηγκιές) είναι επώδυνες υπερπλαστικές διογκώσεις του δέρματος και έχουν τη μορφή κουνουπιδιού. Είναι μεταδοτικές και οφείλονται στον ιό HPV. Εμφανίζονται σε οποιοδήποτε σημείο αλλά κύρια εντόπιση αποτελούν τα χέρια και τα πόδια, συχνότερα σε παιδιά, ενώ η μετάδοση του ιού γίνεται μέσω μικροτραυματισμών του δέρματος κατά την επαφή με υγρές επιφάνειες (πχ πισίνες, δάπεδα, παραλίες) που έχουν μολυνθεί από άτομα που νοσούν, ή με απ’ ευθείας επαφή μαζί τους (πχ χειραψία).

02Προβλήματα της νόσου
Οι μυρμηκίες είναι εξαιρετικά μεταδοτικές, τόσο τοπικά , όσο και σε άλλα σημεία του δέρματος του νοσούντος. Επίσης, είναι αρκετά επώδυνες και τραυματίζονται εύκολα οδηγώντας σε αιμορραγία και επιμολύνσεις.

Θεραπεία
Η εξάχνωση των μυρμηκιών με χρήση LASER αποτελεί την πλέον ενδεδειγμένη μέθοδο αντιμετώπισης με άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, γρήγορη επούλωση και ελαχιστοποιημένη πιθανότητα υποτροπής.

Καλέστε μας στο 210 7700200 ή στο 697 2222200 για όποια απορία σας ή πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

Για να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά μαζί μας μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα εδώ

Hot Topic

  • Αιμορροΐδες
    Αιμορροΐδες Ορισμός Οι αιμορροΐδες υπάρχουν σε όλους τους ανθρώπους από τη γέννηση τους και είναι το σύνολο των αγγείων (ή αλλιώς:…

Testimonials